Friday, February 20, 2015

Welke terrasoverkappingen zijn geschikt voor uw tuin?

Terrasoverkappingen komen in veel verschillende modellen. Er bestaan terrasoverkappingen die aan de woning vast zitten, maar u kunt ook midden in uw tuin een terrasoverkapping plaatsen. Het hangt er natuurlijk af waar u deze wil hebben, en waar u hem voor wil gebruiken. Ook variëren ze van één simpel scherm tot complete bouwconstructies. U kunt hier wat lezen over de verschillende terrasoverkappingen en zo zien welke van de terrasoverkapping bij uw tuin past.

Butterfly veranda

De Butterfly veranda is een terrasoverkapping die vanuit huis geplaatst wordt. Het is dus een verlenging van uw huis. De Butterfly veranda is ideaal als u uw terras net voor de deur heeft, en u kunt dus droog van buiten naar binnen wanneer het regent.

Tuincabine’s

Tuincabine’s kunnen overal in de tuin geplaatst worden. Het is een overkapping die niet geheel gesloten is. Met een tuincabine creëert u een terrasoverkapping waar u maar wilt, in het mooiste plekje van de tuin. Het model van deze terrasoverkappingen kan variëren van een eenvoudig ‘’blok’’ tot een halve cirkel of iedere andere vorm die u zelf mooi vindt. Het dak kan compleet gesloten zijn met hout, maar ook subtiel bedekt worden met een stuk zeil. Al deze keuzes zorgen ervoor dat u uw perfecte terrasoverkapping krijgt.

Sunsail

De Sunsail is een van de terrasoverkappingen die het meest eenvoudig is. Het is een zeil dat opgehangen wordt om bijvoorbeeld kinderen of huisdieren te behoeden voor UV-straling. Ook bestaat deze in waterdichte versie. Dan kan het zeil er voor zorgen dat u tijdens een picknick in de tuin, geheel droog blijft bij een plotselinge regenbui. Het Sunsail is eenvoudig op te hangen. U kunt hem dus gebruiken wanneer u dat nodig vindt. Na gebruik is het zeil ook gemakkelijk schoon te maken. Het is een kleine aanpassing aan uw tuin die voor veel plezier en gemak kan zorgen.

Hout-plaza


Hout-plaza in Lelystad is de grootste winkel als het gaat om tuinmateriaal. Hier wordt van alles voor de tuin verkocht tegen de beste prijs. De kwaliteit is zeer goed en er kunnen dingen compleet geleverd worden maar ook op maat gemaakt worden. Ook voor terrasoverkappingen bent u hier aan het juiste adres. Of u nou opzoek bent naar een tuincabine, een Butterfly veranda of een eenvoudig Sunsail.Bezoek de website eens om het complete aanbod te vinden van de diverse terrasoverkappingen.

No comments:

Post a Comment